Najnovšie trendy v obuvi na jeseň a zimu 2021

Najnovšie trendy v obuvi na jeseň a zimu 2021 prinášajú nové a zaujímavé možnosti pre nadchádzajúcu sezónu. Dizajnéri sa venujú kombinácii štýlu a funkcionality, čo sa premieta do pestrej ponuky topánok vhodných do chladnejšieho obdobia. Medzi najvýraznejšie trendy patria komfortné topánky s hrubými podpätkami a podrážkami, ktoré sú nielen praktické, ale aj štýlové. Ďalším populárnym prvkom sú nadmerné platformy a hrubé podrážky, ktoré dodávajú topánkam robustný vzhľad a zároveň poskytujú pohodlie pri nosení. Zaujímavým trendom sú tiež topánky s extravagantnými detailmi, ako sú reťaze, mašle alebo výrazné kovové prvky, ktoré dodávajú topánkam pôvab a originalitu.

Po stránke farieb dominujú v nadchádzajúcej sezóne hlboké odtiene, ako sú hnedá, čierna, tmavomodrá a zelená, ktoré sú ľahko kombinovateľné s rôznymi outfitmi. Okrem klasických farieb sa však objavujú aj výrazné farby, ako sú bordová, karmínová či zlatistá, ktoré dodávajú topánkam extravagantný vzhľad a pôsobia veľmi štýlovo.

Výber obuvi na nadchádzajúcu jeseň a zimu 2021 je teda veľmi pestrý a zaujímavý, pričom komfort a štýl idú ruka v ruke. Dizajnéri sa snažia spájať praktickosť s originálnym dizajnom, čím prinášajú na trh topánky pre širokú škálu vkusov a preferencií. Nech už sú to hrubé podpätky, nadmerné platformy alebo výrazné detaily, dôležité je, aby topánky nielen dobre vyzerali, ale aj sa v nich cítili pohodlne a sebavedomo.

Top štýly obuvi pre nadchádzajúcu sezónu

Nadchádzajúca jeseň/zima 2021 prináša so sebou nové trendy v obuvi, ktoré určite stojí za to poznať. Medzi špičkové štýly obuvi pre túto sezónu patrí viacfarebné topánky, ktoré pridávajú šmrnc každému outfitu. Farby ako bordová, olivová a hnedá dominujú vo väčšine kolekcií. Topánky s hrubými podpätkami alebo platformami vytvárajú audióznu kombináciu pohodlia a trendy vzhľadu. Ďalším populárnym štýlom sú členkové topánky so širokými remienkami, ktoré pôsobia sofistikovane a elegantne. Nezanedbateľnou súčasťou jesenných a zimných topánok sú tiež zdobené detaily ako remienky, šnúrky alebo metalické prvky, ktoré dodávajú jedinečný štýlový nádych. Výrobcovia obuvi sa snažia kombinovať tradičné materiály s modernými dizajnmi, čím vytvárajú širokú škálu topánok, ktoré zodpovedajú rôznym vkusom a preferenciám. Pre nadchádzajúcu sezónu tak môžeme očakávať, že topánky budú nielen praktickou súčasťou našich outfitov, ale aj ich hlavným štýlovým doplnkom.

Must-have obuv pre tento jeseň a zimu

Keď prichádza jeseň a zima, móda v obuvi sa mení a prichádzajú nové trendy, ktoré sú neodolateľné. V oblasti obuvi pre túto jeseň a zimu 2021 sa objavuje niekoľko „must-have“ štýlov, ktoré by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Jedným z týchto štýlov sú členkové topánky s hrubými podpätkami. Tieto topánky nie len poskytujú štýlový vzhľad, ale aj pohodlie a stabilitu pri chôdzi. Ďalším „must-have“ kúskom sú nadkolienky, ktoré sú skvelou voľbou najmä počas chladných dní. Okrem toho môžeme očakávať, že tenisková obuv s hrubou podrážkou zostane silným trendom aj v tejto sezóne.

Čo sa týka farieb, hlboké odtiene, ako sú tmavomodrá, vinová a čierna, budú dominovať v kolekcii obuvi pre túto sezónu. Okrem hlbokých farieb budú v móde aj zemité tóny, ako hnedá, olivová a béžová. Tieto farby poskytnú elegantný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa skvele hodí k jeseňou-zimnému šatníku.

Pre milovníkov pohodlnosti sú topánky typu „loafers“ tiež nevyhnutnosťou. Tieto pohodlné a štýlové topánky ponúkajú vynikajúcu kombináciu elegancie a pohodlia, čo ich robí ideálnou voľbou pre každodenné nosenie.

Vzhľadom na tieto trendy bude obuv pre jeseň a zimu 2021 charakteristická kombináciou štýlu, pohodlia a funkčnosti, čo umožní každému nájsť perfektný kúsok pre svoj šatník.

By admin